Bedrijfsuitje Volendam

Ga je een bedrijfsuitje in Volendam organiseren? Dit bedrijfsuitje is één van de leukste bestemmingen voor bedrijven in Nederland. Dus zoek je een actief uitje met originele activiteiten om elkaar als collega's op een andere manier te leren kennen en uit te dagen? Willen jullie met teambuilding aan de slag? Of moet het vooral gezellig zijn en blijven jullie daarna vlakbij de haven slapen? We helpen je met online inspiratie opdoen en hebben ideeën voor de leukste uitjes voor bedrijven, afdelingen en alle andere groepen die samen op pad willen.

lees meer

Enjoy Volendam Package

The best deal to discover Volendam and Marken on an elektrical bike
25 beoordelingen
vanaf €42.50

Kids bike rental Volendam

Children bicycle rental Volendam
129 beoordelingen
vanaf €15

Bike rental Volendam

Bicycle rental Volendam
129 beoordelingen
vanaf €15

E-bike rental Volendam

Rent an e-bike from the harbour in Volendam
98 beoordelingen
€35 €29.50

Fatbike rental Volendam

Elektrical fatbike rental Volendam
72 beoordelingen
€59.50 €35

E-chopper rental Volendam

E-chopper rental Volendam
395 beoordelingen
€59.50 €35

Kids bike rental Monnickendam and surroundings

Bike rental in Monnickendam and other villages
129 beoordelingen
vanaf €20

Bike rental Monnickendam and surroundings

Bike rental in Monnickendam and other villages
129 beoordelingen
vanaf €20

E-Bike rental Monnickendam and surroundings

E-Bike rental in Monnickendam and other villages
129 beoordelingen
vanaf €29.50

Bike rental for groups in Amsterdam

154 beoordelingen
€17.50 €15

E-Fatbike tour Amsterdam in English

Bike tour on a cool E-Fatbike in Amsterdam
24 beoordelingen
vanaf €32.50

Rent a bike in Volendam

121 beoordelingen
vanaf €15

Renting a scooter in Volendam

By far the greatest trip in the area!
298 beoordelingen
vanaf €39.50

Photo in Volendam traditional costume

159 beoordelingen
vanaf €8.50

Corona proof uitje | Waterland Highlights tour met een fiets

Corona uitje: Waterland Highlights tour met de fiets
51 beoordelingen
vanaf €15

Woltje’s Bakery in Volendam

23 beoordelingen
vanaf €7.5

Cheese Factory Volendam ENG

64 beoordelingen

Clog painting workshop in Volendam

212 beoordelingen
vanaf €29.50

In Volendam een origineel bedrijfsuitje plannen? Wij maken er iets onvergetelijks van!

Rent & Event heeft een breed scala aan originele bedrijfsuitjes voor jou en je collega’s geselecteerd! Tijdens deze uitjes leer je collega’s op een heel andere manier kennen. Kiezen jullie voor een sportieve uitdaging of is een originele teambuilding meer jullie ding? Welke jaarlijks uitje jullie ook kiezen: Rent & Event biedt de leukste evenementen voor bedrijven. En… wij weten jullie altijd weer te verrassen met nieuwe ideeën voor een origineel teamuitje.

Na afloop van een arrangement kunnen jij en je collega’s nog wat eten bij een van de cafés aan de sfeervolle haven van Volendam. Of maak een kroegentocht langs de cafe’s van de Hollandse sterren! Wil je er een compleet bedrijfsuitje inclusief overnachting in Volendam van maken? Blijf dan overnachten met het hele bedrijf! Rent & Event is een creatief evenementenbureau en helpt jullie graag met het organiseren van een orgineel bedrijfsuitje op maat!

Exclusief of inclusief hotelovernachting!

 

Bedrijfsuitje Volendam, een onvergetelijk dagje uit

Voor teamuitjes biedt Volendam een onvergetelijke ervaring

Volendam bedrijfsuitje

Volendam is bij uitstek geschikt als locatie voor een origineel teamuitje. Volendam events: in het beroemde vissersdorp is ontzettend veel te zien en te beleven en er is voor iedereen wel iets leuks te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rondleiding met gids, een spannende of muzikale puzzeltocht of willen jullie liever sportief bezig zijn en gaan fietsen? Volendam staat natuurlijk bekend om de klederdracht en de befaamde dijk.

Maar er zijn zoveel méér mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan de ‘Ik hou van Holland quiz, een boottocht of een workshop. Wij helpen jullie graag met het organiseren van het perfecte personeelsuitje. Op onze website vind je een groot aantal ideeën. Zoek je maatwerk voor het aller leukste bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op.

Rent & Event is een van de best gewaardeerde uitjesbureau in Volendam, Edam, Marken en omgeving. 

 

Combineer een lunch of diner tijdens het teamuitje Volendam

Welk uitje je ook kiest, alle events en arrangementen zijn te combineren met een lunch of diner en zelfs een overnachting. Ervaar de sfeer bij een van de talrijke restaurants aan de Volendamse haven. Na zo’n heerlijk diner kun je met je collega’s nog gezellig uitgaan en borrelen in een van de gezelligste kroegen in de haven. Als je het leukste bedrijfsuitje helemaal compleet wil maken, boek er dan een overnachting bij!

Zo kunnen lekker een paar uurtjes doorzakken in de kroeg. De volgende dag gaan jullie na een overheerlijk ontbijt weer fris en fruitig jullie eigen weg.

 

bedrijfsuitje volendam met diner

Het leukste bedrijfsuitje combineer je met een lunch, diner of overnachting in Volendam.

De beste bedrijfsuitjes: 

Ben je benieuwd naar welke dagarrangementen en de andere aller leukste uitjes die we voor jouw bedrijf kunnen organiseren? We zetten een aantal mogelijkheden voor originele uitjes op een rij.

Uitjes: 

Overnachting in combinatie met uitjes Volendam

Zoek je een combinatie van bedrijfsuitje met hotelovernachting? Het dorp biedt meer dan voldoende mogelijkheden om te blijven slapen, zeker ook met grotere gezelschappen. Dus zoek je meerdere hotelkamers bij elkaar, een grote accommodatie in de omgeving of een andere plek om te overnachten? Wij geven jullie graag suggesties en selecteren de allerbeste hotels op de leukste locaties voor jullie.

Actief en teambuilding tijdens personeelsuitjes Volendam

Ben je specifiek op zoek naar de actieve uitjes voor je bedrijf? Of willen jullie met het bedrijf aan de slag met teambuilding? Kom naar gezellig Volendam om Footdarts spelen, ga voor de Archery Games of boek een sportief event in het stadion bij FC Volendam. Je leest het: wij weten de leukste uitjes te bedenken! Of hoe denk je erover om Red Light, Green Light (variatie op Squid Game) te boeken in het stadion?

Tijdens onze actieve personeelsuitjes in Volendam gaat het om samenwerken, om de competitie én om het beste uit het team naar boven te halen.

Of zoeken jullie de uitdaging liever in raadsels en puzzelen of speel je bijvoorbeeld graag een Volendam quiz? Het is allemaal mogelijk. Wij zorgen ervoor dat jullie teamdag en eventueel bedrijfsfeest Volendam genoeg spannende spelelementen heeft om een geweldige dag voor het complete personeel te realiseren!

 

Borrel of diner ter afsluiting van de personeelsdag

Na jullie teamactiviteit zorgen we natuurlijk voor een gezamenlijk diner, een gezellige borrel of een ander afsluitend moment; zo maken we een geslaagd afdelingsuitje en/of bedrijfsfeest Volendam compleet. Er is dan tijd voor de bekendmaking van de einduitslag en huldigen we de eventuele winnaar. Het is de mooie afsluiting van een bijzondere dag in Volendam of wellicht de start van een heel mooi weekend met collega’s waarin jullie de band versterken.

Welk idee je ook hebt om je bedrijfsuitje te regelen – ofwel een personeelsfeest in Volendam – Rent & Event is er klaar voor om jullie daarbij te helpen.

Boek direct een origineel bedrijfsuitje

We nodigen jullie graag uit om een leuk bedrijfsuitje in ons vissersdorp te boeken. Het centrum van Volendam beleef je samen met collega’s. Het wordt een ochtend, middag, hele dag of zelfs een weekend om niet snel meer te vergeten. Twijfel je over het vervoer of zoek je naar een manier om iedereen weer veilig thuis te brengen? Ook daar zorgen we voor, zodat iedereen terug kan kijken op een ontspannen en volledig geslaagd bedrijfsuitje of personeelsweekend.

Inspiratie opdoen voor Volendam bedrijfsuitje

We helpen je graag inspiratie op te doen met de meest geboekte uitjes, zoals het huren van elektrische scooters, e-fatbikes of een fiets. Daarnaast kunnen jullie een foto maken in de typische Volendamse klederdracht, organiseren we een rondleiding met een gids of zorgen we in de palingrokerij Smit Bokkum zodat het echte Volendam door alle zintuigen door kan dringen.

Je bedrijfsuitje is prima om te combineren met een zakelijk activiteit. Zo zijn er meerdere mogelijkheden voor een vergadering, presentatie of bedrijfstraining.

En heb je vragen over hoe we het bedrijfsuitje in Volendam voor je organiseren of wil je meer weten over een van de uitjes?
Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.

Bedrijfsuitje Volendam

Maak het personeelsfeest Volendam compleet met een dagvullend programma

Dagvullend programma tijdens het Volendam bedrijfsuitje

Op zoek naar een dagvullend programma tijdens jullie bedrijfsuitje in Volendam? Wij werken met veel horecazaken en hotels in Volendam samen. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen neerleggen voor bijvoorbeeld een diner en borrelavond. De avond zal gegarandeerd eindigen in een gezellige boel waarbij iedereen los gaat met de voetjes op de dansvloer.

Taxi of touringcar nodig voor jullie uitje voor het bedrijf? Willen jullie na het bedrijfsfeest Volendam niet zelf helemaal naar huis rijden? Dan verzorgen wij graag een hotelovernachting voor de groep. Maar ook een transfer met taxi of touringcar kunnen wij voor jullie regelen. Kortom, jullie teamdag in Volendam wordt compleet verzorgd zodat jullie zelf nergens meer aan hoeven te denken.

Groepsuitjes in Volendam

Niet alleen gezinnen komen naar Volendam. Ook zijn er talloze vriendengroepen, bedrijven en families die langskomen voor een heerlijk dagje uit. Graag geven wij jullie wat leuke tips voor uitjes. Deze vind je op de pagina van onze groepsuitjes. Enkele suggesties tonen wij al hier: escape room, originele puzzeltocht,

Bedrijfsuitjes in Volendam

Voor bedrijven zijn er genoeg uitjes te ontdekken. Vaak wordt er gekozen voor een dagvullend programma (dagje Volendam) met eventueel originele teambuilding ideeën. Door te kiezen voor een dagarrangement bij Rent & Event hoef je zelf niets meer te regelen. Wij maken in overleg een programma inclusief bijvoorbeeld een lunch, diner en zelfs overnachtingen. Het enige dat jullie nog hoeven te doen, is jullie collega’s enthousiast maken over een uniek bedrijfsuitje.

De rest, daar zorgen wij voor! Over dit leuke bedrijfsuitje wordt nog lang nagepraat, dat staat vast!

 

Vrienden en vriendinnenuitje in Volendam

Vele vriendengroepen hebben elk jaar een uitje. Of dit nu een meidenuitje is of een vriendenuitje, er moet wat geregeld worden. Met zijn allen op de elektrische scooter stappen is altijd een goed idee. De mannen kiezen vaak voor een uitje met een borrel en vinden een kroegentocht leuk. Terwijl de meiden juist weer gaan voor een lekkere high tea. Conclusie, wij bieden voor elk gezelschap een passend dagje uit. Bekijk ook onze originele suggesties voor een vriendinnenuitje of vriendenuitje.

Familie-uitjes in Volendam

Voor hele families is het vaak lastig om een passende belevenis te vinden waar iedereen zich happy bij voelt. Wij hebben hiervoor de ideale oplossing waar iedereen blij van wordt. Door een combinatie van onze elektrische fietsen, de e-fatbikes en elektrische scooters hebben wij voor iedereen een vervoermiddel, waarmee het mooie Volendam tot in de wijde kilometers kan worden verkend. Zo krijg je het beste beeld van de prachtige ligging van het authentieke visserdorp in Waterland.

Door de fietstocht te combineren met een online puzzeltocht kunnen jullie ook nog eens de strijd met elkaar aangaan! Wie wordt de winnaar? Een foto van de familie in Volendams kostuum laten maken mag niet ontbreken en past altijd in het programma.

Gezinsuitjes in Volendam

Volendam is bij uitstek het ideale uitje voor het hele gezin. Er is werkelijk van alles te beleven voor jong en oud. Denk aan de leukste bezienswaardigheden bekijken in combinatie met een originele puzzeltocht. Kom je met de kinderen naar Volendam, dan hebben wij de allerleukste tips. Kijk onze pagina over gezinsuitjes voor een onvergetelijke dag in Volendam.

Stadsspellen - Rent & Event

Kies voor één van onze stadsspellen in het centrum van Volendam

Bedrijfsuitjes in andere steden ontdekken?

Rent & Event is ooit begonnen met fietsverhuur en bedrijfsuitjes organiseren in Volendam. Vanwege ongekend succes zijn wij de laatste jaren steeds verder uitgebreid. Hierdoor bieden wij ook leuke uitjes aan in heel Nederland. Zo hebben wij diverse bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten die wij in elke stad of dorp kunnen aanbieden. In een aantal grote steden hebben wij zelfs een apart aanbod dat specifiek op die stad gericht is.

Waar kan ik het beste mijn auto parkeren tijdens ons bezoek?

Kom je met de auto naar Volendam dan zijn er vele mogelijkheden om je auto te parkeren. Om veel tijd en irritatie te besparen hebben wij een artikel geschreven over het gratis parkeren in Volendam. Ja, je leest het goed! In Volendam is er nog de mogelijkheid om gratis je auto te parkeren. En dat op slechts een aantal minuten lopen naar de beroemde dijk van dit mooie vissersdorp.

Hoogste Tripadvisor rating

Al vele tevreden klanten zijn jullie voorgegaan. Dit is terug te vinden op vele reviewsites. Hier zijn wij uiteraard heel trots op en dit willen wij graag met jullie delen. Bekijk de fijne onafhankelijke reacties van onze gasten op Tripadvisor. Wie weet raken jullie hierdoor geïnspireerd en komen snel bij ons langs voor een leuk dagje uit in Volendam.

Kijk ook eens op onze Google review pagina! Wellicht dat de klanten die jullie voor zijn geweest jullie kunnen overtuigen voor een heerlijk personeelsuitje in Volendam. Of één van onze andere dagjes uit die wij te bieden hebben.

Meer informatie nodig over een bedrijfsuitje in Volendam?

Wil je meer informatie over een uniek bedrijfsuitje in het wereldberoemde dorp Volendam of een andere stad naar keuze, dan helpen wij jullie graag verder. Zo kunnen we behulpzaam zijn met het regelen van enkel uitje of zelfs een dag- of weekendvullend programma met een leuke quiz. De activieiten kies je naar wens (wij bieden veel losse activiteiten die wij als een programma kunnen samenstellen) en zo organiseer je een afwisselende dag! Daarnaast hebben wij uitjes voor zowel kleine als grote bedrijven.

Kom je er niet uit op de website? Bel ons of e-mail ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Blijf op de hoogte voor tips over een bedrijfsuitje in Volendam

Ons aanbod met bedrijfsuitjes in Volendam verandert voortdurend. Op onze social media pagina’s promoten wij telkens weer nieuwe bedrijfsuitjes. Zowel in Volendam, maar ook voor de andere steden in Nederland. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste uitjes voor bedrijven of voor jezelf en je familie, maar ook van de leukste aanbiedingen? Volg ons op Facebook of Instagram en wie weet zien we jullie snel in Volendam terug voor een geweldige dag.

Veelgestelde vragen

Er is genoeg te doen in Volendam. De meest geboekte uitjes zijn:

help de directeur is ontvoerd

e-chopper tour van 3 uur door Waterland

Dagje Volendam arrangement incl speurtocht, foto in klederdracht en een lunch

Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele bedrijfsuitjes in Volendam. Neem contact op via info@rent-event.nl of 0299396980 en we helpen je graag verder.

Ja! Voor zowel kleine groepen als grote groepen bieden wij de leukste activiteiten. Of jullie een stadswandeling willen met een gids, of een compleet dagprogramma inclusief lunch en diner willen, wij regelen het. Ook overnachtingen, vergaderruimtes of bus transfers zijn voor ons geen enkel probleem. Meer info nodig over jullie bedrijfsuitje? Bel 0299396980 en wij helpen jullie graag verder.

Bij Rent & Event is niks ons te gek. Of je nu een enkel programma wilt beleven of een geheel weekend, onze collega’s verzorgen het allemaal. Al vele grote bedrijven komen jaarlijks bij ons terug. En niet alleen in Volendam!

Op het gebied van bedrijfsuitjes zijn er een hele hoop leuke dingen te beleven. Zo heb je de actieve bedrijfsuitjes, teambuilding uitjes, leerzame uitjes en complete dagprogramma’s voor een onvergetelijke dag weg in Volendam. Of je nu met 100 man op scooters door Volendam en Marken wilt crossen, een vergaderarrangement wilt inclusief lunch of diner, of een speurtocht met je team. Bij Rent & Event staan de professionele medewerkers voor jullie klaar om er een top dag van te maken.

Geef je wensen door en wij maken een programma op maat voor jullie. Wij zijn te bereiken via nummer 0299396980 of via info@rent-event.nl.