Bekijk hier de leukste arrangementen in Volendam

Zin in een arrangement in Volendam? Bij ons boek je de leukste uitjes, die we bovendien heel goed met elkaar kunnen combineren. Dus zoek je naar een compleet verzorgde dag met een groep vrienden, heb je zin in een uitje met de familie of gaat het om een bedrijfs- of afdelingsuitje? Wij zorgen ervoor dat je er een geweldige dag of zelfs een bijzonder weekend van kunt maken

lees meer

Enjoy Volendam Package

The best deal to discover Volendam and Marken on an elektrical bike
25 beoordelingen
vanaf €42.50

Kids bike rental Volendam

Children bicycle rental Volendam
129 beoordelingen
vanaf €15

Bike rental Volendam

Bicycle rental Volendam
129 beoordelingen
vanaf €15

E-bike rental Volendam

Rent an e-bike from the harbour in Volendam
98 beoordelingen
€35 €29.50

Fatbike rental Volendam

Elektrical fatbike rental Volendam
72 beoordelingen
€59.50 €35

E-chopper rental Volendam

E-chopper rental Volendam
395 beoordelingen
€59.50 €35

Kids bike rental Monnickendam and surroundings

Bike rental in Monnickendam and other villages
129 beoordelingen
vanaf €20

Bike rental Monnickendam and surroundings

Bike rental in Monnickendam and other villages
129 beoordelingen
vanaf €20

E-Bike rental Monnickendam and surroundings

E-Bike rental in Monnickendam and other villages
129 beoordelingen
vanaf €29.50

Bike rental for groups in Amsterdam

154 beoordelingen
€17.50 €15

E-Fatbike tour Amsterdam in English

Bike tour on a cool E-Fatbike in Amsterdam
24 beoordelingen
vanaf €32.50

Rent a bike in Volendam

121 beoordelingen
vanaf €15

Renting a scooter in Volendam

By far the greatest trip in the area!
298 beoordelingen
vanaf €39.50

Photo in Volendam traditional costume

159 beoordelingen
vanaf €8.50

Corona proof uitje | Waterland Highlights tour met een fiets

Corona uitje: Waterland Highlights tour met de fiets
51 beoordelingen
vanaf €15

Woltje’s Bakery in Volendam

23 beoordelingen
vanaf €7.5

Cheese Factory Volendam ENG

64 beoordelingen

Clog painting workshop in Volendam

212 beoordelingen
vanaf €29.50

Arrangement in Volendam: de leukste uitjes

Zin in leuke arrangementen in Volendam? Bij ons boek je de leukste uitjes, die we bovendien heel goed met elkaar kunnen combineren. Dus zoek je naar een compleet verzorgde dag met een groep vrienden, heb je zin in een uitje met de familie of gaat het om een bedrijfs– of afdelingsuitje? Wij zorgen ervoor dat je er een geweldige dag of zelfs een bijzonder weekend van kunt maken.

Natuurlijk beginnen we met een kopje koffie en bijvoorbeeld appelgebak, zodat de sfeer er meteen goed in zit in het dorp waar jullie een heerlijke tijd tegemoet gaan. Vervolgens zorgen we voor één of meerdere leuke activiteiten, kunnen we de lunch en ook het diner verzorgen. En zijn jullie meer van het BBQ-en of heb je andere specifieke wensen? Wij zorgen er met de arrangementen in Volendam voor dat het een dag of een weekend wordt om niet snel meer te vergeten.

arrangementen in Volendam

arrangementen in Volendam

Arrangementen in Volendam met kopje koffie en appelgebak

Een arrangement moet natuurlijk goed van start gaan, dus wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat als jullie verzamelen. We zorgen voor de hartelijke en warme ontvangst, misschien zelfs met al een tipje van de sluier over de activiteiten. Misschien, omdat je natuurlijk zelf bepaalt hoe de dag gaat verlopen. Dus wil je het voor de deelnemers nog even een verrassing houden? Of ze zelfs een beetje op het verkeerde been zetten? Het kan allemaal, en wij doen er natuurlijk graag aan mee.

Tijdens de koffie zorgen we voor appelgebak, om meteen aan te geven dat het in Volendam een heerlijke dag gaat worden. Het is wat ons betreft de beste manier om de dag te beginnen, zeker als er een aantal leuke activiteiten gepland staan.

Voor het arrangement warmen we jullie alvast op een leuke manier op of zorgen we ervoor dat we de groep verdelen. Zo kunnen jullie aan de slag met de eerste activiteit, bijvoorbeeld om door de stad te gaan wandelen of tijdens een speurtocht op zoek te gaan. En gaan jullie juist het water op, een museum in of heb je een andere actieve activiteit gekozen? Wij zorgen ervoor dat het goed is voorbereid. Zo geniet je in Volendam van een arrangement dat aansluit bij je wensen, bijvoorbeeld als je dit voor het bedrijf, de afdeling, de familie of de vrijgezel organiseert.

Ons aanbod leuke uitjes en activiteiten

Je hebt natuurlijk de keuze uit een breed aanbod met leuke uitjes en activiteiten. En ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is als je een arrangement in Volendam wilt boeken of samenstellen? We helpen je graag inspiratie op te doen met een paar ideeën:

Met lunch en/of diner of zelfs overnachtings arrangementen in Volendam

Uiteraard kun je de arrangementen in Volendam zo samenstellen zoals je wilt. Dus ben je eruit met de activiteiten? We doen je graag een paar voorstellen voor de lunch en het diner. En ben je van plan om er een weekend van te maken? Of vind je het een fijn idee om ’s avonds in het vissersdorp te kunnen overnachten? In die gevallen regelen we ook de maaltijd(en) en zelfs de overnachting. Zo kun je rekenen op een compleet assortiment, om Volendam te verkennen en daar samen met de anderen een heerlijke tijd te beleven.

Arrangement in Volendam: de leukste uitjes

Dus ben je op zoek naar de mogelijkheden om Volendam te genieten van een fijn arrangement waarbij aan alles is gedacht? Wij hebben de ervaring, kennen het vissersdorp en zorgen ervoor dat we jullie warm ontvangen en de rest van de dag goed begeleiden. Zo is alles goed geregeld, om je daar zelf geen moment druk over te hoeven maken. In plaats daarvan geniet je met de familie, met vrienden of met jouw collega’s. Kom naar Volendam voor de geweldige arrangementen, die wij je graag helpen samen te stellen.

Overige (groeps)uitjes in Nederland

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk ook eens de pagina’s: vriendenuitjes, vriendinnenuitjes of activiteiten in het hele land.

Blijf op de hoogte

Volg onze social media! Zo blijf je op de hoogte van leuke winacties. Ontdek je de nieuwste producten en leer je meer over Volendam te weten te komen. Wij zijn actief op Facebook en Instagram.

Veelgestelde vragen

Voor het vrijgezellenfeest kies je het arrangement dat bij jullie past. Wil je de vrijgezel verrassen, samen Volendam verkennen of vooral lekker eten en gezellig drinken? Bij ons kan het. Mail of bel ons voor meer info en we helpen je graag verder.

De leukste arrangementen in Volendam tref je aan op deze pagina. Wil je meer informatie over arrangementen in Volendam dan helpen wij je graag verder.

Het arrangement in Volendam is er voor ieder budget. Vertel ons wat je van plan bent of wilt doen, dan doen we je een vrijblijvend aanbod voor een scherpe prijs.